Γραμμή Παραγωγής

Το εργοστάσιό μας

 

Σε SAYOK, πιστεύουμε ότι η ποιότητα και η ανάπτυξη είναι η πρώτη προτεραιότητα μας. Οι εργαζόμενοι και οι σχεδιαστές μας έχουν πάνω από 10 έτη εμπειρίας στην παραγωγή των διογκώσιμων προϊόντων. Διευθύνουμε έναν περιεκτικό έλεγχο για όλη την προδιαγραφή και ελέγχουμε αυστηρά κάθε διαδικασία για να εξασφαλίσουμε την αξιοπιστία και τη σταθερότητα των προϊόντων μας.

 

Το Sayok εφαρμόζει πάντα την έννοια της δημιουργίας αξίας πελατών για προσαρμοσμένα τα πελάτες προϊόντα για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των διαφορετικών πελατών, και να παρέχει συνεχώς στους πελάτες τις λύσεις και τα τεχνικά προβλήματα. Περαιτέρω εξερεύνηση και καινοτομία, και τελειότητα.

 

GUANGZHOU SAYOK LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

GUANGZHOU SAYOK LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 

OEM / ODM

Ευπρόσδεκτος ODM και διαταγές cOem! Θα θέλαμε το ΛΟΓΟΤΥΠΟ επιχείρησης του πελάτη τυπωμένων υλών, informaion επαφών, αριθμός τηλεφώνου στο προϊόν για τη διαφήμιση. Κάτω από την εικόνα σας παρουσιάστε τι είχαμε κάνει για το λογότυπο του πελάτη:

 

 

GUANGZHOU SAYOK LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

GUANGZHOU SAYOK LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

GUANGZHOU SAYOK LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

GUANGZHOU SAYOK LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

GUANGZHOU SAYOK LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

GUANGZHOU SAYOK LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

GUANGZHOU SAYOK LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 6

GUANGZHOU SAYOK LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 7

 

Ε & Α

Έρευνα & ανάπτυξη

1.Sayok τμήμα σχεδίου: Ο σχεδιαστής μας έχει περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας στην ανάπτυξη των διογκώσιμων παιχνιδιών, διαταγή 100% από το νεώτερο σχέδιο έπειτα που πρέπει να τεθεί στη γραμμή παραγωγής.

2.Sayok τμήμα παραγωγής: Οι όλοι εργαζόμενοί μας έχουν περισσότερο από 12 έτη εργασίας για να εξασφαλίσουν τα εμπορεύματά μας μέσα υψηλά - ποιότητα σε κάθε σημείο.

3.Sayok μονάδα παραγωγής: Η μηχανή συγκόλλησης ζεστού αέρα μας προέρχεται από τις ΗΠΑ και ο εξοπλισμός σχεδίου προέρχεται από την Κορέα.

4.Welcome διαταγές cOem και ODM!

 

GUANGZHOU SAYOK LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0